Find bedste Ringslynge blandt 150 Produkter, 9 Brands og 13 Forhandlere her på Ringslynge.dk

Sådan rejser du nemmest med små børn - 5 gode råd

Skal du og familien ud at rejse? Det er en skøn mulighed for at skabe nogle minder sammen, og selv hvis dine børn er meget små, vil det styrke jeres forhold, og det vil have en vigtig rolle, når de bliver ældre. Men en rejse med små børn kommer ikke uden udfordringer, så her kommer 5 tips, der kan hjælpe dig på turen.

1: Vær forberedt på alt

Tænk på, når du går en tur med børnene på en helt almindelig dag. Der har du alligevel plaster, ekstra bleer, klude, flasker og alt andet, små børn kan have brug for. Se på ferien på samme måde; hav lidt af alting med, så du er klar til hvad end situation, I kommer til at stå over for. Hav en taske med, dedikeret til den slags ting, og tag en mindre taske med, som I kan gå med, når I bevæger jer udenfor jeres bosted på ferien. Hvis du mangler inspiration og ideer til hvor, I kan rejse hen, kan du tjekke på escapeaway.dk.

2: Pas på hinanden

Når man er på ferie i et andet land eller bare en anden by, er der mange spændende og distraherende ting; især når man er et lille barn. Derfor er det en god idé at have en snak med dine børn om, at I skal passe på hinanden og blive sammen. Udover at snakke med dem, skal du selvfølgelig også selv være opmærksom. Derudover kan det være en god idé at sørge for, at børnene har dit telefonnummer og eventuelle på sig, hvis nu det uheldige sker, og de har brug for en voksen til at finde tilbage til dig. Du kan for eksempel skrive dit nummer på deres sko eller arm.

3: Medbring en ringslynge

Hvis du har en baby med på turen, kan det være en rigtig god idé at medbringe en ringslynge. Med en ringslynge kan du holde dit barn tæt på dig, uden at det bliver for tungt eller for ubehageligt. Det er nemmere at komme rundt med end en barnevogn, og det er bedre for jeres forhold. Det er nemlig meget styrkende for jer, at I er i konstant kontakt. Det giver dit barn meget tryghed, når de hele tiden kan høre, lugte og mærke dit hjerteslag. Det kan være en gave, når man er et nyt og fremmed sted, der ellers kan være meget overvældende for en baby, såvel som for en voksen.

4: Vær klar til pauser

Med småbørn er der brug for pauser; typisk endnu oftere end normalt, når man er et nyt sted. Derfor skal I være klar på at sætte jer ned, gå langsomt og stoppe op, både fordi der er meget at se på, men også fordi det er overvældende, og de små har brug for lidt ekstra tid til at tage det hele ind. De bliver sandsynligvis også mere trætte, både mentalt og fysisk, så det er godt at være forberedt på den slags og det større behov for pauser.

5: Tag distraktioner med

Når det hele bliver for meget, kan det være en god idé at tage distraktioner med. Det kan være et stykke legetøj, et kram, en video eller hvad end, du ved, vil holde dine børns opmærksomhed i et stykke tid. Det kan være godt, når der ikke er andet at gøre, og både I og andre mennesker omkring jer har brug for lidt ro.

Ferieminder med de små

Når dine børn bliver ældre, vil det være noget helt specielt for dem, når de kan se billeder af dem selv som små sammen med jer. Med den rette forberedelse kan I få en rigtig god tur, hvor både du og børnene kan opleve noget nyt og få et brud fra hverdagen. Hvem vil ikke gerne på ferie med sin familie?
Indholdsfortegnelse
Til Top