Find bedste Ringslynge blandt 150 Produkter, 9 Brands og 13 Forhandlere her på Ringslynge.dk

Familieferie på stramt budget - her er 12 tips til at få en billig men skøn ferie

Det er dejligt at komme på ferie. Og det er dejligt at gøre det med hele familien eller med en masse venner. Men det kan også være meget dyrt med en ferie, der tilfredsstiller alles behov. Her følger en række råd til at gøre ferien lidt billigere. Og så kan du måske få råd til oftere at tage afsted med alle dem du elsker.

Tag til alternative destinationer

Rigtig mange danskere tager hvert år til destinationer som Mallorca eller Barcelona i Spanien eller Kreta eller Rhodos i Grækenland. Det er attraktivt, og derfor også dyrt at tage til de kendte steder. Pris følger oftest efterspørgsel. Men du kan ofte spare penge ved at vælge et lidt mere kendt feriested. Mindre øer i Grækenland eller kystbyer i Spanien kan være billigere at opholde sig i, og giver dermed gode muligheder for at spare penge på ferierejsen. Det kan dog oplagt også være destinationer i mindre kendte ferielande.

Tag til billige lande

De findes stadig. Altså lande hvor det er billigt at spise og drikke. En række østeuropæiske lande, og også en række lande i Østen har et helt andet prisniveau end det der findes i de kendte vesteuropæiske ferielande. Så tager du til Polen, Bulgarien eller Albanien, så kan du virkelig spare rigtig mange penge på din ferie. Og det er sjovere at gå ud og spise, når man virkelig har råd til det.

Hold øje med afbudsrejser

Det har været en udbredt ting i rigtig mange år. At vente til tæt på afgang at bestille sin ferie. Du kan spare rigtig mange penge ved at vælge en restferie eller afbudsrejser. Hvis du løbende holder øje med priserne online, kan du være rigtig heldigt, at støde ind i nogle helt fantastiske tilbud. Det kræver selvfølgelig at I er ret fleksible i forbindelse med afrejsetidspunkt, og at I kan tage afsted med kort varsel. Men til gengæld får I også muligheden for at være impulsive omkring det at komme afsted, og måske derfor få endnu bedre oplevelser.

Rejs på alternative tidspunkter

Ferierejser er ofte dyrere på de tidspunkter, hvor de fleste mennesker har ferie. Hvis I er villige til at rejse uden for skolernes ferier, så er priserne ofte på et helt andet niveau, og I får rigtig god mulighed for at spare rigtig mange penge. Og rejser tidligt på sommeren er ofte billigere end dem, der kan købes, når det er højsommer.

Vær fleksibel

Har I besluttet jer for at skulle på ferie, men er fleksible på hvor I skal rejse hen? Så giver det nogle flere muligheder for at spare penge. Hvis I søger online på en fleksibel måde, så alle destinationer kan komme frem, så kan I være super heldige at få et rigtigt godt tilbud, og I kan dermed spare penge på jeres ferierejse. Og måske kommer i et sjovt sted hen!

Søg på uspecificerede rejser

Er I ikke så kræsne med hensyn til stedet, hvor I skal bo på jeres ferie, så giver det god mening, at søge på en uspecificerede rejse. Altså en rejse hvor jeres overnatningssted bliver besluttet af rejsebureauet. Flere rejsebureauer har på forhånd booket hotelpladser, og får derfor nogen gange behov for at få fyldt de enkelte hotel- og flypladser og derfor fylder op med rejsende, der har valgt uspecificerede rejser. Og disse rejser er ofte markant billigere end andre rejser. Og oftest får I stadig super god kvalitet.

Sammensæt din egen rejse

I stedet for at købe en færdiglavet pakkerejse med fly, hotel og anden transport og måske mad, kan du ofte spare penge ved at sammensætte din rejse selv. Med Internettet er det super let at selv skrue en rejse sammen, og specielt hvis du er fleksibel omkring destination og flytidspunkt, så er mulighederne nærmest uendelige, og muligheden for at spare penge rigtig stor.

Hold øje med vejrudsigten

Faktisk har vejrudsigten for Danmark meget ofte noget at gøre med priserne på rejser fra Danmark til varmere himmelstrøg. Der er flere, der vil rejse, hvis det er dårligt vejr i Danmark. Efterspørgslen stiger. Dermed stiger priserne også. Så hvis vejret i Danmark ser ud til at blive varmt og solrigt, så bliver flere i Danmark, og dermed falder priserne på rejser oftest også.

Hold øje med kampagner

For at få salget i gang har mange rejseselskaber ofte en række kampagner. Dette kan være på tidspunkter af året, hvor der ikke bliver solgt så mange rejser. Så brug lidt tid på at undersøge markedet for rejser, hvordan det hænger sammen, og hvornår de forskellige selskaber kører kampagner. På den måde kan du spare rigtig mange penge.

Book hos private

Der findes rigtig mange private, der udlever deres egen feriebolig. Det kan være en god måde at få et ophold til en billig pris. Brug evt. personlige kontakter eller høj øje med sociale medier og lignende for at finde folk, der udlejer deres feriebolig. Ofte er der tale om store boliger med plads til mange, så hvis I er en stor familie eller flere venner, der skal afsted, så kan i virkelig spare penge på den her måde.

Overvej antallet af kufferter

Det er de seneste år blevet dyrere og dyrere at få kuffert med i flyet. Derfor kan I spare penge ved at pakke mindre tøj og andet, når i skal flyve. Oftest er håndbagage billigere og ofte er der billigere at holde sig under 10 kg end under 20 kg. Og er i mange der rejser sammen kan I virkelig spare penge på den her måde.

Spis på lokale restauranter

Det kan blive en dyr fornøjelse, at spise ude hver dag på jeres ferierejse. For at spare penge, og ovenkøbet få gode oplevelser er et en god ide, at spise på de restauranter, hvor de lokale kommer. Her er prisen ofte markant mindre. Det er bare at spørge sig frem og så finde de steder, hvor det virkelig kan betale sig at spise
Indholdsfortegnelse
Til Top