Find bedste Ringslynge blandt 150 Produkter, 9 Brands og 13 Forhandlere her på Ringslynge.dk

7 grunde til du bliver glad for at have en graviditetspude når du er gravid

Går du rundt og venter lille ny, eller håber du på snart at blive gravid? Så er du helt sikker klar over, hvor ting man kan være nødt til at købe. Både i forbindelse med selve graviditeten, men også ikke mindst til når barnet er født. Det kan virke overvældende, og måske har du lyst til at forsøge at spare bare en smule penge ved at vælge nogle ting fra. Der er dog én ting, du ikke skal vælge fra: Graviditetspuden. Har du aldrig hørt om en sådan før? Så frygt ej - du er havnet det helt rigtige sted. Læs meget mere her, hvor vi giver dig 7 grunde til, at du bliver glad for at have en graviditetspude, når du er gravid.

1. Støtte til din ryg, lænd og dit bækken

Når du bliver gravid, ændrer hele din krop sig. Jo længere hen i graviditeten du kommer, jo større og tungere bliver din mave også. Det betyder også, at der kommer en større belastning på andre dele af din krop. Det gælder især din ryg, lænd og bækken. Denne belastning kan resultere i, at du kan opleve smerter og ømhed i din krop. Det er ikke noget, som du har brug for. At være gravid er i sig selv en stor omvæltning, som er meget krævende for dig, både fysisk og mentalt. Det er her graviditetspuden kommer ind i billedet. En pude til gravide fås i mange størrelser og med forskellige formål. Helkropspuden er særligt designet til at kunne give dig den ekstra støtte din krop har brug for. Du kan bruge den, når du gerne vil slappe af, eller når du skal sove om natten. Puden gør det mere behageligt for dig, så du nemmere kan slappe af.

2. Bedre søvn om natten

En anden og meget væsentlig grund til, at du helt sikkert vil blive glad for en graviditetspude er, at den kan hjælpe dig til at sove bedre om natten. Som sagt så kan du få ondt bestemte steder i kroppen under din graviditet. Mange gravide oplever søvnproblemer. Hvis du oveni også har ondt forskellige steder pga. belastningen fra din tunge og store mave, så gør det det ikke nemmere at falde i søvn om aftenen. Nogle graviditetspuder er særligt designet til at hjælpe dig med dette problem. De såkaldte sovepuder er store puder, som fås i en helt særlig form. Den er skabt for at kunne give dig støtte de helt rigtige steder. De steder, hvor man ved, at de fleste gravide oplever en større belastning. På den måde kan en graviditetspude altså være med til at sikre dig en bedre søvn om natten, når du er gravid.

3. Nemmere til afslapning

Denne grund er i tråd med den forrige. En graviditetspude er nemlig ikke kun en hjælp, når du skal sove. Den giver dig også en større komfort, når du skal forsøge at slappe af. Når du ligger i sengen eller på sofaen for at læse en bog, se tv, lave håndarbejde eller noget helt fjerde. Helt enkelt så gør puden det nemmere for dig at slappe af, fordi den får dig til at være mere komfortabel. Det er helt sikkert noget, som du vil sætte pris på, mens du er gravid!

4. Fås allergivenlig

Du behøver ikke frygte, at puden skader dig eller dit barn. Graviditetspuden fås nemlig helt allergivenlig, hvis du ønsker det. Hvis du vil have en allergivenlig pude, skal du sikre dig to ting. At betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld. Og at fyldet er lavet af EPS-kugler, som er allergivenlige. Alternativt skal fyldet bestå af en inderpude, som du kan tage ud og vaske. Det skal du gøre 4 gange om året ved minimum 60 grader, for at sikre at puden er allergivenlig.

5. Kan også bruges som ammepude

Rigtig mange graviditetspuder har den smarte fordel, at de også kan bruges som ammepuder. Det betyder, at du får lov til at få glæde af puden under hele din graviditet. Når du så har født, behøver du ikke smide puden ud. I stedet kan den få en ny funktion. Du kan nemlig bruge den til at amme dit barn. Der er stor forskel på størrelsen på graviditetspuder. Især de mindre puder er meget oplagte til også at bruge som ammepuder. De vil passe perfekt i skødet, når du skal give barnet bryst. Dette er også et økonomisk argument for en graviditetspude. Det er smart, at den har to funktioner. På den måde sparer du at skulle købe en ammepude, hvilket de fleste nok ville gøre.

6. Forkælelse til dig

Når du er gravid og venter barn, så er der rigtig mange ting, som du gør med henblik på barnet. Det er sådan, det skal være, men derfor kan det også være rigtig dejligt at gøre noget for sig selv en gang i mellem. Det kan fx at give dig selv den fornøjelse at have en graviditetspude. Det er vigtigt, at du husker at tage dig af dig selv under graviditeten. For det meste er det ikke det helt store, der skal til. En graviditetspude hører i kategorien af mindre ting, som du kan gøre for dig selv. Det er dog en af de mindre ting, som vil gøre en stor forskel for dig. Forær dig selv en graviditetspude i gave, og se det som et udtryk for selvforkælelse.

7. Ni måneder er lang tid

Den sidste grund til, at du bliver glad for at have købt en graviditetspude er ganske enkel: Ni måneder er lang tid. Du kan sige meget, og selvfølgelig skal du også nok klare graviditeten uanset hvad. Men ingen kan løbe fra, at ni måneder er rigtig lang tid. Du kan lige så godt forsøge at gøre det behageligt for dig selv i disse ni måneder. Så er det også nemmere at forsøge at nyde graviditeten, som jo egentlig er en vild og fantastisk oplevelse. Der er ingen grund til, at du skal have søvnproblemer og problemer med smerter under din graviditet. I stedet for at se sådan på det, kan du forsøge at finde ud af, hvad der kan være en hjælp for dig. For mange er graviditetspuden en stor hjælp under hele graviditeten - i alle ni måneder. Hvis du efterhånden er overbevist om, at du vil blive glad for en graviditetspude, så er der intet til at holde dig tilbage. Du kan begynde at kigge på graviditetspuder allerede i dag! På den måde er du rigtig godt forberedt, når du bliver gravid. Find den bedste graviditetspude til dig i dag!
Indholdsfortegnelse
Til Top