Find bedste Ringslynge blandt 150 Produkter, 9 Brands og 13 Forhandlere her på Ringslynge.dk

Sådan rejser du nemmest med helt små børn - 7 små tips der gør det hele lidt nemmere

Mange tror, at når man får små børn, så skal rejseeventyret sættes på pause. Det kan virke uoverskueligt at komme ud af hverdagens trygge rammer til fremmede lande og omgivelser. Tænk dog på, at der jo bor familier i andre lande, der også får deres hverdag til at fungere. Så verden er ikke større end at en rejse med dine børn, måske bare giver dig ekstra inspiration og energi til at hygge dig der, hvor du kommer sammen med familien. Lær at tage nye indtryk til dig og nå frem til at starte på en frisk med dine børn og I kan på den måde få en masse rejseoplevelser sammen uden det store besvær. Måske du tænker at det kan skade og forstyrre de små børns vilkår og vaner, men som regel er børn åbne og nysgerrige for nyt og når man har mor og far med ved sin side, så kan man klare hele verden. Verden står foran dig og familiens fødder og det er bare at træde ind i rejseeventyret sammen.

Godt på vej

Efter en vellykket rejse vil dine børn have mod på endnu flere rejser og vil se frem til næste rejseoplevelse. Overvejer du en tur til den spanske sol som på Mallorca, Costa del Sol, Gran Canaria, vil du opleve, at der nok er kulturforskel, men at der de fleste feriesteder er lagt op til at tage sig godt af de besøgende. Levestilen og indkøbsmulighederne ligger ikke så langt fra, hvad vi er vant til hjemme. Der er ikke lagt op til det helt store kulturchok, til gengæld vil du opleve forståelse for gæsternes ønsker. De fleste steder har børnevenligt mad, babyudstyr som bleer og mælkeerstatning og er rigtig godt med på området.

Lidt spontanitet har også ret

Selvfølgelig er det altid godt at være forberedt og der skal ikke være tvivl om, at det altid er nemmere, når du har et godt overblik over helt elementære ting, for at rejsen kan ende i succes for jer alle. Pas dog på med at stå med for mange lister, høje forventninger og snævre planer, som ikke må brydes. Med børn er spontanitet og små pauser undervejs samt ændringer i programmet ofte nødvendige faktorer, der både ventet og uventet spiller ind.

De 7 små tips der tæller

  1. Hav altid øje på dit barn Uanset hvor du befinder dig eller rejser hen, så hav altid dit barn indenfor din rækkevidde og hold øje med, hvor det opholder sig. Når dit barn er trygt kan du føle dig tryg.
  2. Forberedelser inden rejsen Opsøg information omkring rejsen og opholdet. Tag stilling til, hvad du kan leje på stedet som babyseng, babystol og ekstra udstyr som mikroovn, hvis mælk og børnemad skal varmes. Bestem om l vil bo ved eller væk fra pool, højt eller lavt, med all inclusive eller med mad I selv sørger for. Børneclubber, faciliteter for børn, legepladser og børnevenlige strande spiller også ind.
  3. Huskelisten Del listen op i, hvad du skal bruge under transporten og hvad der skal med i kufferten. Ørepropper, sutteklud, sut, lille førstehjælpstaske og bamse er godt til transportturen. Listen med tøj og oppakning samt vigtig information om rejseforsikring, læge, kontakt til personale som guide og turistbureau samt ambassade er også værd at have med.
  4. Sjov men lang transport Sørg for underholdning undervejs. Ynglingsbamsen er til trøst og hygge og kan dit barn sove på noget af turen, vil turen automatisk føles kortere. En aktivitetsbog og taske med sjove nye ting vil bringe lykke. Under transporten kan du ofte købe en lille pakke med underholdning. Ellers lad dit barn vælge i kiosken eller butikker ved transportstedet inden afgang.
  5. Under transporten Trykket i en flyver eller hastigheden under kørsel kan være hård. Medbring sut, sutteklud, brækpose, panodil til ørene eller tyggegummi til de større børn. Mælk og mad samt rent skiftetøj og bleer er nødvendigt at have ved hånden. Der er ikke meget skifteplads på et flytoilet og lyde og rystelserne på toilettet kan være skræmmende. Sørg derfor for at skifte inden afgang og lige efter ankomst.
  6. Ekstra goder på rejsen Transport som billeje inklusiv autostole og transport med shuttlebus/turistbus til og fra hotel, til strand, ture og seværdigheder for børn er til stor hjælp for enhver familie. Til gåturene kan du leje klapvogn på nettet gennem udlejningsbureauer inden afrejser eller på hotellet ved ankomst og du kan også nævne det ved bestilling af rejsen. Medbring en god ringslynge eller bæresele.
  7. Sats på godt ophold og gode oplevelser Find åndehuller til pauser, tank op og parker tæt på hvor I bor eller hvor I skal hen. Gode skiftemuligheder finder I i større shoppingscentre og ofte ved attraktioner. Børnevenlige spisesteder gør ferien ekstra god. Ture til attraktioner og oplevelser kan også bestilles online eller på feriestedet ved ankomst. Der kan være rabatter at hente i forbindelse med bestilling og I slipper for utålmodige børn ved køen.
Indholdsfortegnelse
Til Top